• kenburns1
    Private Banking
    för fler

Private Banking på Max Matthiessen

Max Matthiessen Private Banking är din ekonomiska partner i alla lägen. Vi är till för dig som har höga krav på förvaltning, rådgivning och individuella tjänster kopplat till din eller ditt företags ekonomi. Utan höga insättningskrav och utan höga avgifter.

 

Nu introducerar vi Private Banking för fler 

Vi vet att det är skönt att ha en personlig kontakt i viktiga frågor. Därför vill vi erbjuda fler alla de fördelar det innebär att ha tillgång till en personlig rådgivare. Vår Private Banking-tröskel är lägre och tillgänglig för alla som har mer än en miljon i investeringsbart kapital. Private Banking för fler helt enkelt.

Välkommen!

 

 


Välkommen som Private Banking-kund hos oss

Har du mer än 1 miljon i kapital att placera och har höga krav på förvaltning, rådgivning och individuella tjänster kopplat till din eller ditt företags ekonomi? Välj den enkla vägen. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Private Banking för fler    

Vår idé är att Private Banking ska vara tillgängligt för fler. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med alla frågor som rör din ekonomi. 


Läs mer

Samarbete med Goldman Sachs Asset Management    

Läs en intervju med vår samarbetspartner Goldman Sachs Asset Management om framtidens investeringstrender.


Läs mer

Navigera lanserar ny hållbar globalfond    

Tillsammans med den danska kapitalförvaltaren Qblue Balanced lanserar vi en ny hållbar globalfond som ökar valmöjligheterna till hållbart sparande.


Läs mer

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>