Vi hjälper dig

 

 Hem / För dig / Vi hjälper dig / Vi håller dig uppdaterad

Vi håller dig uppdaterad

I vårt nyhetsrum och via nyhetsbrev ger vi dig det senaste inom pensioner och övrigt sparande, marknadsanalyser, försäkringar, hälsofrågor och förmåner.

Nyhetsrum

I vårt nyhetsrum hittar du bland annat dagliga marknadsuppdateringar kring det finansiella läget, intressanta artiklar inom pensions- och försäkringsområdet och trender på arbetsmarknaden.

 

Nyhetsbrev 

Som kund får du Max Matthiessens elektroniska nyhetsbrev med aktuella artiklar om pension, sparande, hälsofrågor och placeringar. Du kan också prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev Placeringsutsikter, med artiklar om utvecklingen på världens finansiella marknader och investeringskommentarer.

 

Premiebefrielse, solvensgrad och återbetalningsskydd  

Det är svårt att vara sin egen pensions- och försäkringsexpert. Max Matthiessens finansiella rådgivare är specialister på pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. De hjälper dig att göra rätt val utifrån din unika situation.


Kontakta din rådgivare

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs mer

Samarbete med Goldman Sachs Asset Management    

Läs en intervju med vår samarbetspartner Goldman Sachs Asset Management om framtidens investeringstrender.


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>