Kontakta oss

 

 Hem / Press

Press

Max Matthiessen är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. I 130 år har vi hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Våra rådgivare, sakförmedlare och investeringsspecialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar.

Talespersoner

Daniel Ljungström
Head of Private Savings

Monika Maric
Sparekonom & Finansiell rådgivare

Johan Keding
Chef för Liv & Pension

Jacob Schlawitz
VD

Presskontakt

Hanna Ericsson

Hanna Ericsson
Presschef, Max Matthiessen
hanna.ericsson@maxm.se
073-463 66 31

 
 
 
 

Logotype

Vår logotype och riktlinjer finns att hämta på www.maxm.se/loggor

 

Pressbilder

Klicka på bilderna vid respektive person för högupplösta bilder. Vid frågor gällande pressbilder kontakta hanna.ericsson@maxm.se.

 

Om Max Matthiessen

Max Matthiessen grundades 1889 och är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Företaget erbjuder rådgivning, analys, administration och upphandling av pensions- och försäkringslösningar till arbetsgivare, företagare och privatpersoner. Bolaget har även verksamhet inom sparande, investeringsrådgivning och kapitalförvaltning.  Max Matthiessen har cirka 500 st medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2020 var bruttoomsättningen 1 508 MSEK.

 



Välkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>