Våra tjänster

 

 Hem / För dig / Våra tjänster / Försäkra

Försäkra

Med Max Matthiessens rådgivning och analys får du och din familj rätt försäkringsskydd. Vi utgår från ett helhetsperspektiv och vet vad du behöver komplettera med och inte.

Invaliditetsförsäkring – ekonomisk trygghet vid olycksfall och sjukdom

Att drabbas av invaliditet på grund av olycksfall eller sjukdom kan förändra livsvillkoren dramatiskt. För att förbättra din ekonomi i händelse av invaliditet kan du teckna en olycksfallsförsäkring, som kompletteras med en invaliditetsförsäkring till följd av sjukdom. Med en försäkring som ger ersättning vid invaliditet får du ekonomisk hjälp att underlätta vardagen vid en allvarlig skada.

 

Barn – och ungdomsförsäkring

Syftet med en barn- och ungdomsförsäkring är att ge ersättning för kostnader vid långvariga och svåra skador samt ersättning vid bestående invaliditet.

Hälsa och sjukvård – slipp långa köer och få snabb läkarvård om du blir sjuk 

Att snabbt få läkarvård vid sjukdom innebär att du får möjlighet att bli frisk fortare. En sjukvårdsförsäkring kan ge tillgång till rådgivning dygnet runt och kvalificerad privatvård hos specialister. Du slipper långa kötider och har möjlighet att påverka tidpunkt för läkarbesök och operationer.

Livförsäkring – ekonomisk trygghet vid dödsfall

En livförsäkring är ett billigt ekonomiskt skydd i händelse av dödsfall. Med en livförsäkring får de efterlevande möjlighet att lösa exempelvis hela eller delar av bostadslån och bli skuldfria. Pengarna kan också användas för att klara omställningen och för oförutsedda utgifter.

 

 

 

Premiebefrielse, solvensgrad och återbetalningsskydd  

Det är svårt att vara sin egen pensions- och försäkringsexpert. Max Matthiessens finansiella rådgivare är specialister på pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. De hjälper dig att göra rätt val utifrån din unika situation.


Kontakta din rådgivare

Webbtjänster som ger dig koll

Som kund hos Max Matthiessen får du tillgång till verktyg som hjälper dig att sköta ditt sparande, dina förmåner och att få god kontroll över helheten. Med våra webbtjänster får du en samlad bild och du slipper sitta med försäkrings- och värdebesked från olika håll.


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>