Våra lösningar

 

 Hem / För ditt företag / Våra lösningar / Försäkringar

Försäkringar

Genom gruppförsäkringar får era medarbetare en ekonomisk trygghet som kompletterar det lagstadgade skyddet. Med ett bra försäkringsskydd för företaget kan ni känna er trygga med att ni får det stöd ni behöver om något oförutsett inträffar.

Gruppförsäkringar för era medarbetare 

Gruppförsäkringar är ofta prisvärda och enkla att ansluta sig till. Vanligen handlar det om standardiserade produkter som era medarbetare betalar via löneavdrag. Det går att justera gruppförsäkringen så att den passar just ditt företag, både när det gäller omfattning och pris. 

 

Max Matthiessens gruppavdelning hjälper ditt företag att anpassa lösningen efter era behov och förhandla fram lägre priser, bättre produkter och effektivisera administrationen.

 

I gruppförsäkringspaketet ingår ofta: 

  • sjukförsäkring
  • sjukvårdsförsäkring
  • olycksfallsförsäkring
  • livförsäkring
  • barnförsäkring.
Utökat uppdrag

Om ditt företag vill ha mer hjälp kan Max Matthiessen ta över uppdraget som gruppföreträdare. Det innebär att vi tar emot ansökningar, avanmälningar och skadeanmälningar, registerför och skickar fakturafil samt svarar på frågor från era medarbetare.

 

Gruppavdelningen kan även hjälpa till med tjänstereseförsäkringar.

Skydda verksamheten i företaget

Med ett bra försäkringsskydd för företaget kan ni känna er trygga med att ni får det stöd ni behöver, om något oförutsett inträffar. Max Matthiessen hjälper er
att teckna rätt försäkringslösningar för verksamheten. 

Vi kan förse er med alla typer av försäkringar för ert företag, era fastigheter och motorfordon.

 

Löpande rådgivning ger relevant försäkringsskydd

Med största sannolikhet förändras och utvecklas företaget över tid och därmed kommer också behovet av försäkring att variera.

 

Genom analys, upphandling och löpande förvaltning som utförs av Max Matthiessens sakförsäkringsrådgivare säkerställer ni att företaget alltid har rätt försäkringsomfattning. Det gör att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

 

Bästa lösningen utifrån era behov
Max Matthiessen erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut. Vi kan därför förse ert företag med i princip vilket försäkringsalternativ som helst. 
 
Genom Max Matthiessens samarbete med Willis Towers Watson får ni dessutom tillgång till en intressant produktportfölj med konkurrenskraftiga försäkringslösningar för bland annat fastigheter och större motorflottor samt specialanpassade koncept för såväl små och medelstora företag som större företag och koncerner.
 

Hälsokedja för en friskare arbetsplats     

Med Max Matthiessens hälsostrategiska rådgivning får ditt företag bästa möjliga utfall av era investeringar inom arbetsmiljö och hälsa. Resultatet blir en arbetsplats med friskare medarbetare.


Läs mer

Max Matthiessen – er strategiska partner    

Vi hjälper vi ditt företag att få ut så mycket som möjligt av det ni betalar för medarbetarnas förmåner, utöver lönen. Oavsett vilken situation, vilka behov och vilken ambitionsnivå ditt företag har är Max Matthiessen er rådgivare i de här frågorna. 


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>