Våra tjänster

 

 Hem / För ditt företag / Våra tjänster / Rådgivning till fåmansföretag

Rådgivning till fåmansföretag

Som ägare till ett aktiebolag är det många saker att hålla reda på. Möjligheterna är större för att planera din ekonomi men riskerna är också större och fler än om du exempelvis är anställd tjänsteman.

Helheten viktig

De flesta företagare har företagets lönsamhet och utveckling som högsta prioritet och kanske från frågor kring sparande, pension och försäkringar. Därför är det viktigt att ha en samarbetspartner som hanterar övriga frågor som:

  • skattefrågor och juridiska upplägg för fåmansföretag
  • att rätt skydd finns på plats dig och ditt företag ifall olyckan är framme
  • att det finns en plan för sparande, både i företaget och privat.

På Max Matthiessen sätter vi värde på att ge våra företagskunder rådgivning kring helheten. De tre hörnstenarna för en företagare är den privata ekonomin, företagets ekonomi och pensionskapital. Vi anser inte att man kan ge råd kring en av dessa tre utan att ta hänsyn till de andra två. Därför bygger vi vårt tjänste- och produkterbjudande utifrån din helhet som företagare och ger råd därefter.

"Ett herrans liv

Ärkebiskop Antje Jackelén twittrar, poddar och tar plats i samhällsdebatten. Hon basar över en kyrka som brottas med sjunkande medlemstal, men samtidigt har pandemin väckt människors längtan efter mening och hopp. ”Vi har alla ett ansvar för vilka vi vill vara på andra sidan pandemin.”


Läs mer

Förmånsportal ger nöjdare medarbetare  

Med Max Matthiessens Förmånsportal synliggör ditt företag hela kompensationen till era medarbetare på ett enkelt sätt. Vår erfarenhet visar att webbtjänster som Förmånsportalen ökar medvetandegraden och ger nöjdare medarbetare.  


Läs mer

Hälsokedja för en friskare arbetsplats     

Med Max Matthiessens hälsostrategiska rådgivning får ditt företag bästa möjliga utfall av era investeringar inom arbetsmiljö och hälsa. Resultatet blir en arbetsplats med friskare medarbetare.


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>