Våra tjänster

 

 Hem / För ditt företag / Våra tjänster / Rådgivning företagsförsäkring

Rådgivning kring företagsförsäkring

Med ett bra försäkringsskydd för företaget kan ni känna er trygga med att ni får det stöd ni behöver, om något oförutsett inträffar. Max Matthiessen hjälper ert företag att teckna rätt försäkringslösningar för er verksamhet.

Löpande rådgivning ger relevant försäkringsskydd

Med största sannolikhet förändras och utvecklas företaget över tid och därmed kommer också behovet av försäkring att variera.

 

Genom analys, upphandling och löpande förvaltning som utförs av Max Matthiessens sakförsäkringsrådgivare säkerställer ni att företaget alltid har rätt försäkringsomfattning. Det gör att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

 

Bästa lösningen utifrån era behov

Max Matthiessen erbjuder marknadens främsta produkter och tjänster från ett stort antal försäkringsbolag och finansiella institut. Vi kan därför förse ert företag med i princip vilket försäkringsalternativ som helst.

 

Genom Max Matthiessens får ni dessutom tillgång till en intressant produktportfölj med konkurrenskraftiga försäkringslösningar för bland annat fastigheter och större motorflottor samt specialanpassade koncept för såväl små och medelstora företag som större företag och koncerner. 

 

Max Matthiessen – er strategiska partner    

Vi hjälper vi ditt företag att få ut så mycket som möjligt av det ni betalar för medarbetarnas förmåner, utöver lönen. Oavsett vilken situation, vilka behov och vilken ambitionsnivå ditt företag har är Max Matthiessen er rådgivare i de här frågorna. 


Läs mer

Förmånsportal ger nöjdare medarbetare  

Med Max Matthiessens Förmånsportal synliggör ditt företag hela kompensationen till era medarbetare på ett enkelt sätt. Vår erfarenhet visar att webbtjänster som Förmånsportalen ökar medvetandegraden och ger nöjdare medarbetare.  


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>