Vi gör skillnad

 

 Hem / Vi gör skillnad

Vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad

När du väljer oss kan du vara säker på att besluten fattas med omsorg.

Som finansiell rådgivare hjälper vi företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut som rör pensioner, försäkringar och placeringar.

 

Samtidigt är vi medvetna om att rätt kunskap bara är halva jobbet. Resten handlar om dig. Om att förstå din situation, dina behov och var du befinner dig i framtiden. Det är lika sant oavsett om du möter oss som arbetsgivare, anställd, egenföretagare eller privatperson.

 

Vid sidan av rådgivning utbildar och vägleder vi hela organisationer och tar fram förmånspaket som passar alla medarbetare.

 

När du väljer oss kan du vara säker på att besluten fattas med omsorg. Max Matthiessen är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. I 130 år har vi hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Vi har cirka 500 st medarbetare som hjälper över 150 000 kunder på över 30 orter runt om i landet.  

 

Allra viktigast är förstås vad våra kunder tycker. Så vi har frågat dem och 98 procent svarar att de är nöjda med våra insatser, vilket bekräftar det vi alltid varit övertygade om - vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Välkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>