Vi gör skillnad

 

 Hem / Vi gör skillnad

Vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad

När du väljer oss kan du vara säker på att besluten fattas med omsorg.

Som finansiell rådgivare hjälper vi företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut som rör pensioner, försäkringar och placeringar.

 

Samtidigt är vi medvetna om att rätt kunskap bara är halva jobbet. Resten handlar om dig. Om att förstå din situation, dina behov och var du befinner dig i framtiden. Det är lika sant oavsett om du möter oss som arbetsgivare, anställd, egenföretagare eller privatperson.

 

Vid sidan av rådgivning utbildar och vägleder vi hela organisationer och tar fram förmånspaket som passar alla medarbetare.

 

När du väljer oss kan du vara säker på att besluten fattas med omsorg. Tillsammans med Willis är vi Nordens största liv- och sakförsäkringsförmedlare. Vi har 440 medarbetare som hjälper över 150 000 kunder på 28 orter runt om i landet. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. 

 

Allra viktigast är förstås vad våra kunder tycker. Så vi har frågat dem och 98 procent svarar att de är nöjda med våra insatser, vilket bekräftar det vi alltid varit övertygade om - vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. 

Nöjda kunder

98 procent av Max Matthiessens individkunder är nöjda med den rådgivning de får.
Det visar Max Matthiessens löpande kundnöjdhetsmätning.

Siv Axelsson

HR- och kommunikationsdirektör - WSP Norden


Vi upplever att kraven har ökat och ser i dag en förmånsportal som en hygienfaktor för oss som arbetsgivare. Den ger de anställda en bra översikt av alla förmåner och intressanta erbjudanden.


Läs mer

Karina Svensson

HR officer - Axis Communications


Vi vill ge information om vad det är man får som medarbetare. Annars betalar vi väldigt mycket pengar som de inte ser, och kanske inte heller vet vilka möjligheter de har att göra någonting av dem.


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen