Vi hjälper er

 

 Hem / För ditt företag / Vi hjälper er / Erfarna team och specialister

Erfarna team och specialister

Ditt företag och era medarbetare tas om hand av ett eget kundteam, som har lång erfarenhet och stor kunskap. Teamet arbetar nära er och ni har ofta så gott som daglig kontakt. Det är kundteamet som hjälper er från behov till lösning. De ser också till att lösningen fungerar och justeras när förutsättningarna förändras.

Team med olika specialiteter

Max Matthiessen har idag mer än 90 kundteam med 1 till 25 medarbetare i varje team. Vanligen består teamet av en affärsansvarig och en rad erfarna rådgivare och administratörer. Vi har även ett trettiotal sakförmedlare placerade vid ett tjugotal orter runt om i landet.

 

Teamen har olika specialiteter, vilket innebär att Max Matthiessen har spetskompetens inom frågor som rör företagsförsäkringar, ägarledda bolag och placeringar samtidigt som vi är experter när det gäller rådgivning till landets största företag, såväl privata som offentliga. Med kontor på över 30 orter, från Luleå i norr till Malmö i söder, har vi stark lokal närvaro i hela landet. Genom vårt samarbete med Willis Towers Watson har vi också global kompetens, som gör att vi kan ge våra internationella kunder relevant rådgivning och stöd, oavsett var de befinner sig. 

 

Varje kundteam har också stöd från olika funktioner på Max Matthiessen inom juridik, compliance, ekonomi, administration, systemstöd och kommunikation. De samarbetar även med externa aktörer inom olika områden när det behövs.  

Hälsokedja för en friskare arbetsplats     

Med Max Matthiessens hälsostrategiska rådgivning får ditt företag bästa möjliga utfall av era investeringar inom arbetsmiljö och hälsa. Resultatet blir en arbetsplats med friskare medarbetare.


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs mer

Förmånsportal ger nöjdare medarbetare  

Med Max Matthiessens Förmånsportal synliggör ditt företag hela kompensationen till era medarbetare på ett enkelt sätt. Vår erfarenhet visar att webbtjänster som Förmånsportalen ökar medvetandegraden och ger nöjdare medarbetare.  


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>