Våra tjänster

 

 Hem / För ditt företag / Våra tjänster / Förmånsadministration

Förmånsadministration

Att administrera trygghetslösningar tar tid och kräver kunskap. Dessutom ändras lagar och pensionsavtal kontinuerligt. Max Matthiessen hjälper ditt företag med dessa frågor.

Effektiv hantering för alla parter

Max Matthiessen arbetar kontinuerligt för att effektivisera och förenkla den administrativa processen för våra kunder. Idag leder vi utvecklingen i branschen med innovativa och effektiva lösningar. 

 

Exempelvis var Max Matthiessen först på marknaden med en säker elektronisk kommunikationslösning mot försäkringsbolagen. Lösningen innebär att ansökningar, ändringar med mera läggs in i försäkringsbolagen system - säkert och i realtid. 

 

Vi satsar också stora resurser på systemutveckling för att vara marknadsledande även framöver.

Företagstjänsten

Med Företagstjänsten, Max Matthiessens webblösning för företag, kan de pensions- och försäkringsansvariga på ditt företag göra ändringar, rapportera avvikelser och signera underlag digitalt, direkt i våra system. Företagstjänsten effektiviserar ert arbete och minskar risken för manuella fel. Dessutom blir det enkelt att kontrollera aktuella försäkrings- och löneuppgifter. 

 

Samfakturering

Hos Max Matthiessen kan ditt företag få en samlingsfaktura, vilket betyder att ni inte behöver hantera fakturor från varje försäkringsbolag. Det brukar vara uppskattat eftersom det underlättar administrationen samtidigt som det ökar kontrollen. 

Förmånsportalen

Med Max Matthiessens förmånsportal kan ditt företag enkelt synliggöra hela kompensationen till era medarbetare. I förmånsportalen får medarbetarna aktuell och personlig översikt över vilka erbjudanden som finns tillgängliga. Medarbetarnas ersättningar redovisas också. Hanteringen är enkel, både för medarbetarna och för de som tar hand om kvitton och löneavdrag, oavsett om det handlar om friskvård eller extra pensionsavsättning. Ditt företag får även rapporter om i vilken mån medarbetarna utnyttjar olika förmåner. 

 

Firmateckning

Ditt företag kan välja att outsoruca firmateckning av tjänstepensionsförändringar till Max Matthiessen. Allt ni behöver göra är att underteckna en fullmakt. 

Hälsokedja för en friskare arbetsplats     

Med Max Matthiessens hälsostrategiska rådgivning får ditt företag bästa möjliga utfall av era investeringar inom arbetsmiljö och hälsa. Resultatet blir en arbetsplats med friskare medarbetare.


Läs mer

"Ett herrans liv

Ärkebiskop Antje Jackelén twittrar, poddar och tar plats i samhällsdebatten. Hon basar över en kyrka som brottas med sjunkande medlemstal, men samtidigt har pandemin väckt människors längtan efter mening och hopp. ”Vi har alla ett ansvar för vilka vi vill vara på andra sidan pandemin.”


Läs mer

Max Matthiessen – er strategiska partner    

Vi hjälper vi ditt företag att få ut så mycket som möjligt av det ni betalar för medarbetarnas förmåner, utöver lönen. Oavsett vilken situation, vilka behov och vilken ambitionsnivå ditt företag har är Max Matthiessen er rådgivare i de här frågorna. 


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>