Vi hjälper dig

 

 Hem / För dig / Vi hjälper dig / Erfarna rådgivarteam

Erfarna rådgivarteam

Din rådgivare är en del av ett kundteam, ofta med en affärsansvarig och ett antal erfarna rådgivare och administratörer som har lång erfarenhet och stor kunskap. Kundteamet hjälper dig från behov till lösning och ser även till att lösningen fungerar och justeras när förutsättningarna förändras över tiden.

Team med olika specialiteter

Max Matthiessen har idag 60 kundteam med allt ifrån en till 25 medarbetare i varje team. Teamen har olika specialiteter, vilket innebär att du får rådgivning av experter inom pensioner, försäkringar och placeringar, oavsett hur specifikt ditt behov är.

 

Med kontor på över 30 orter, från Luleå i norr till Malmö i söder, är Max Matthiessen nära dig oavsett var i landet du bor.

 

Varje kundteam har också stöd från olika funktioner på Max Matthiessen inom juridik, compliance, ekonomi, administration, systemstöd och kommunikation. De samarbetar även med externa aktörer inom olika områden när det behövs.  

Trygghet åt dig och din familj  

När du träffar Max Matthiessens rådgivare får du den hjälp de flesta av oss behöver. Du får överblick, förståelse och kontroll över din situation. Det gör att du kan känna dig trygg inför framtiden och att du och familjen har ett ekonomiskt skydd om något händer.


Läs mer

"Ett herrans liv

Ärkebiskop Antje Jackelén twittrar, poddar och tar plats i samhällsdebatten. Hon basar över en kyrka som brottas med sjunkande medlemstal, men samtidigt har pandemin väckt människors längtan efter mening och hopp. ”Vi har alla ett ansvar för vilka vi vill vara på andra sidan pandemin.”


Läs mer

Webbtjänster som ger dig koll

Som kund hos Max Matthiessen får du tillgång till verktyg som hjälper dig att sköta ditt sparande, dina förmåner och att få god kontroll över helheten. Med våra webbtjänster får du en samlad bild och du slipper sitta med försäkrings- och värdebesked från olika håll.


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>