Våra tjänster

 

 Hem / För dig / Våra tjänster / Webbtjänster

Webbtjänster

Hos Max Matthiessen får du tillgång till verktyg som hjälper dig att sköta ditt sparande, dina förmåner och att få god kontroll över helheten.

Privattjänsten 

Max Matthiessens Privattjänst på webben samlar alla dina pensioner, försäkringar, fonder och övriga tillgångar på ett och samma ställe. Enklare kan det knappast bli. Du slipper att sitta med försäkrings- och värdebesked från många olika håll för att kunna skapa dig en helhetsbild över din situation. Dessutom har du alltid tillgång till uppdaterad information när det passar dig. Du får en oslagbar överblick och kontroll över ditt försäkringsskydd, ditt sparande, dina premier och dina innehav i fonder, aktier och strukturerade produkter. Du kan göra egna beräkningar och simuleringar. 

 

 

Maxfonder.se

På vår webbhandelsplats Maxfonder.se placerar du i fonder. Oavsett vad målet med ditt sparande är så får du tillgång till marknadens bästa produkter på ett och samma ställe. Maxfonder.se ger ett heltäckande utbud av fonder från olika fondbolag att välja mellan, eftersom ingen enskild förvaltare kan vara bäst på allt. Här hittar du allt för ditt sparande oavsett om du är ute efter fondsparande med de bästa förvaltarna och fonderna, en skatteeffektiv kapitalförsäkring eller ett investeringssparkonto (ISK). Maxfonder.se passar också bra när du vill ge dina barn eller barnbarn ett långsiktigt sparande.

 

 

Förmånsportalen

I Max Matthiessens Förmånsportal visas ersättningarna du får från din arbetsgivare. Du ser också de förmåner som du har tillgång till och vilka du har utnyttjat. I förmånsportalen finns även olika erbjudanden, som du kan ta del av. Portalen är lätt att använda och det är smidigt att nyttja erbjudandena. 

 

 

Trygghet åt dig och din familj  

När du träffar Max Matthiessens rådgivare får du den hjälp de flesta av oss behöver. Du får överblick, förståelse och kontroll över din situation. Det gör att du kan känna dig trygg inför framtiden och att du och familjen har ett ekonomiskt skydd om något händer.


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs mer

Premiebefrielse, solvensgrad och återbetalningsskydd  

Det är svårt att vara sin egen pensions- och försäkringsexpert. Max Matthiessens finansiella rådgivare är specialister på pensioner, försäkringar och kapitalplaceringar. De hjälper dig att göra rätt val utifrån din unika situation.


Kontakta din rådgivareVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>