Våra tjänster

 

 Hem / För ditt företag / Våra tjänster / Medarbetarkommunikation

Medarbetarkommunikation

Med Max Matthiessens informations- och transaktionstjänster får era medarbetare god överblick och kontroll över pensioner, sparande, förmåner och försäkringsskydd. Genom våra nyhetsbrev skapar vi förutsättningar för ökat intresse och kunskap bland era medarbetare.

Privattjänsten

Privattjänsten samlar medarbetarens pensioner, försäkringar, fonder och övriga tillgångar på ett och samma ställe. Det betyder att medarbetaren slipper att sitta med försäkrings- och värdebesked från många olika håll för att kunna skapa sig en helhetsbild över sin situation. I Privattjänsten kan medarbetaren också göra djupare analyser och simuleringar kring sin pensions- och försäkringssituation. 

 

Marknadens bästa fonder på ett ställe

På vår webbhandelsplats Maxfonder.se placerar medarbetaren i fonder. Oavsett vad målet med sparandet är så får medarbetaren tillgång till marknadens bästa produkter på ett och samma ställe. Maxfonder.se ger ett heltäckande utbud av fonder från olika fondbolag att välja mellan, eftersom ingen enskild förvaltare kan vara bäst på allt. Det är möjligt att spara direkt i fonder, via en skatteeffektiv kapitalförsäkring eller ett investeringssparkonto (ISK).

 

Förmånsportalen

I Max Matthiessens förmånsportal får era medarbetare en aktuell och personlig översikt över sina ersättningar, vilka förmåner de använder och vilka erbjudanden som finns tillgängliga. Gränssnittet är tydligt och lätt att förstå. Den automatiserade köpprocessen och transaktionshanteringen gör det enkelt för era medarbetare att nyttja erbjudandena samtidigt som er administration hålls till ett minimum. 

 

Nyhetsbrev

Max Matthiessen skickar regelbundet elektroniska nyhetsbrev med aktuella artiklar om pension, sparande, hälsofrågor och placeringar. Nyhetsbreven tas fram i olika versioner med ämnen som riktar sig till medarbetare och till dig som representant ditt företag. Era medarbetare kan också prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev Placeringsutsikter, med artiklar om utvecklingen på världens finansiella marknader och investeringskommentarer.

 

Grupp- och temamöten

Max Matthiessens grupp- och temamöten hjälper ditt företag att sätta fokus på, och öka medvetenheten bland era medarbetare om företagets förmåner.

Max Matthiessen – er strategiska partner    

Vi hjälper vi ditt företag att få ut så mycket som möjligt av det ni betalar för medarbetarnas förmåner, utöver lönen. Oavsett vilken situation, vilka behov och vilken ambitionsnivå ditt företag har är Max Matthiessen er rådgivare i de här frågorna. 


Läs mer

Förmånsportal ger nöjdare medarbetare  

Med Max Matthiessens Förmånsportal synliggör ditt företag hela kompensationen till era medarbetare på ett enkelt sätt. Vår erfarenhet visar att webbtjänster som Förmånsportalen ökar medvetandegraden och ger nöjdare medarbetare.  


Läs mer

IT med människan i centrum  

IT-konsultföretaget ELITS har satsat på att vara branschens bästa arbetsgivare genom att bland annat erbjuda en pensions- och försäkringslösning som går utöver det vanliga. – Visionen var att skapa något annorlunda på marknaden – ett bolag som sätter kunden tydligt i centrum, varje dag.  


Läs merVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>