Våra tjänster

 

 Hem / För dig / Våra tjänster / Kapitalförvaltning

Kapitalförvaltning

Som kund hos Max Matthiessen får du en genomlyst förvaltning som passar dig, oavsett om du har gedigen erfarenhet av placeringar eller om du har begränsad kunskap och intresse inom området.

Max Matthiessen är den naturliga kontaktytan för dig i alla frågor som rör sparande, pension, förvaltning. Vid behov är vi även ett stöd i juridiska och skatterelaterade frågor. Tillsammans planerar vi din privata ekonomi, och i förekommande fall även företagets, med rätt kompetens vid varje tillfälle.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Max Matthiessen, 08-613 02 00.

Sparande

Max Matthiessen ger dig råd kring ditt sparande, både vad gäller placeringsform och innehåll i din portfölj. Läs om vilka alternativ som finns för dig.


Läs mer

Förmögenhets-
förvaltning

Max Matthiessen erbjuder såväl diskretionär som rådgivande förvaltning. Vi hjälper dig även med skatterelaterade och juridiska frågor och finansiell planering.


Läs mer

Förmögenhets-
förvaltning för fåmansföretagare

Som ägare till ett aktiebolag har du stora möjligheter att planera din ekonomi. Genom Max Matthiessens rådgivning får du det stöd du behöver.


Läs mer

Vi håller dig uppdaterad

I vårt newsroom och via nyhetsbrev ger vi dig det senaste inom pensioner och övrigt sparande, försäkringar, hälsofrågor och förmåner.


Läs mer

Samarbete med Goldman Sachs Asset Management    

Läs en intervju med vår samarbetspartner Goldman Sachs Asset Management om framtidens investeringstrender.


Läs mer

Bättre möjlighet att pensionsspara ansvarsfullt     

Som ett led i att hjälpa sparare göra hållbara val för sitt pensionssparande ger vi varje år ut rapporten Ansvarsfullt ägande. Vi utvärderar och betygsätter pensionsbolagens hållbarhetsarbete.


Läs vår senaste rapport härVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>