Våra tjänster

 

 Hem / För dig / Våra tjänster / Kapitalförvaltning / Sparande

Sparande

Hos Max Matthiessen ger vi dig råd kring ditt sparande, både vad gäller placeringsform och innehåll i din portfölj. Vi hjälper dig att placera med utgångspunkt i vår marknadssyn, din inställning till risk, din erfarenhet av finansiella placeringar och andra förutsättningar som kan ha en inverkan på dina placeringsbeslut. Våra rådgivare iakttar god rådgivningssed genom att i första hand se till dina intressen.
Vi erbjuder följande placeringsformer:

Gör det själv 

På vår webbhandelsplats Maxfonder.se placerar du enkelt i fonder. Här finns ett heltäckande utbud av fonder från olika fondbolag då vi anser att ingen enskild förvaltare kan vara bäst på allt. På Maxfonder.se hittar du allt för ditt fondsparande, oavsett om du är ute efter de bästa fondförvaltarna, en skatteeffektiv kapitalförsäkring eller ett investeringssparkonto (ISK).

 

Månadssparande

Det brukar sägas att tiden är pengars bästa vän. Det är viktigt att börja spara i tid och sätta av kapital idag för framtida behov. Spara inte det som blir över efter dina utgifter utan spendera det som blir kvar efter du satt av ditt sparande. Maxfonder.se passar även utmärkt när du vill ge dina barn eller barnbarn ett långsiktigt sparande.

Modellportföljer

Med Max Matthiessens modellportföljer får du förslag på hur du kan placera ditt sparande. Du får hjälp att sätta ihop en portfölj som passar dina önskemål och du sköter sedan placeringarna på egen hand. Det finns sju modellportföljer med olika risknivåer och även förslag med etiskt och miljömässigt hållbara investeringsstrategier.


Tillbaka

Vi håller dig uppdaterad

Med Max Matthiessens kundtidning, i vårt newsroom och via nyhetsbrev ger vi dig det senaste inom pensioner och övrigt sparande, försäkringar, hälsofrågor och förmåner.


Läs mer

Marknadens bästa fonder på ett ställe

På Maxfonder.se finns ett heltäckande utbud av fonder. Du har mer än 1 600 fonder från olika fondbolag att välja mellan, eftersom ingen enskild förvaltare kan vara bäst på allt. Det finns också ett särskilt utbud av utvalda fonder som hjälper dig hitta guldkornen direkt.


Läs mer

Efter avdragsrätten  

Avdragsrätten för privat pensionssparande har upphört och det kan vara bra att välja andra sätt att spara till pensionen. Det finns alternativ och det är viktigt att agera nu.


Kontakta din rådgivareVälkommen att kontakta oss om du har frågor, vill ha rådgivning eller vill bli kund hos Max Matthiessen.

Copyright © Max Matthiessen