Vårt erbjudande

Vi tror på relationer. Därför får du tillgång till en personlig rådgivare hos oss. Tillsammans med ledande specialister inom kapitalförvaltning, skatt, juridik, finansiering och företagsförsäljning kan vi hjälpa dig med alla frågor som rör din eller ditt företags ekonomi.

Kvalitetssäkrat produktutbud

Som enda aktör i Norden samarbetar vi med en av världens ledande kapitalförvaltare, Goldman Sachs Asset Management. Det ger dig tillgång till världsledande marknadsanalyser och investeringar som annars är svåra att nå som privatperson.

 

Hållbara placeringar

Vår utgångspunkt är att företag som bedriver sin verksamhet på ett ansvarsfullt sätt har större möjlighet att vara relevanta även i framtiden. Det är en god förutsättning för att ditt sparande ska växa samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid.

 

Transparent avgiftsstruktur

Vi har en öppen avgiftsstruktur där alla rabatter vi får går tillbaka till dig som kund. Som en institutionell aktör kan vi investera i produkter till ett väsentligt lägre pris än vad du som enskild investerare kan göra på egen hand.

 

 

Samarbete med Goldman Sachs Asset Management    

Läs en intervju med vår samarbetspartner Goldman Sachs Asset Management om framtidens investeringstrender.


Läs mer

Navigera lanserar ny hållbar globalfond    

Tillsammans med den danska kapitalförvaltaren Qblue Balanced lanserar vi en ny hållbar globalfond som ökar valmöjligheterna till hållbart sparande.


Läs mer

Bättre möjlighet att pensionsspara ansvarsfullt     

Som ett led i att hjälpa sparare göra hållbara val för sitt pensionssparande ger vi varje år ut rapporten Ansvarsfullt ägande. Vi utvärderar och betygsätter pensionsbolagens hållbarhetsarbete.


Läs vår senaste rapport här

Välkommen att bli Private Banking-kund hos oss

Har du mer än en miljon att placera och har höga krav på förvaltning, rådgivning och individuella tjänster kopplat till din eller ditt företags ekonomi? Välj den enkla vägen. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>