Foreign Pensions på Max Matthiessen

Rådgivning

Allt fler väljer att någon gång under livet bo och arbeta utomlands. När det är dags att flytta hem, kan vi hjälpa till med att hantera det tjänstepensionskapital som byggts upp. Utländska pensioner är vår vardag och vi hjälper dig genom hela processen.

Max Matthiessen har byggt upp en specialistkompetens för att kunna erbjuda dig som kund ett tryggt och enkelt sätt för att samla ditt tjänstepensionskapital i Sverige.

Med personlig service och grundlig analys hjälper vi kunder att genomföra flytt av utländskt tjänstepensionskapital. Personlig service för oss innebär att vi är med dig hela vägen. Du kan överlåta processen med att hantera flyttförfarandet till oss med allt från ifyllandet av blanketter till kontakter med utländska försäkringsbolag och ansvariga myndigheter i det landet som du har ditt tjänstepensionskapital i. Låt oss hjälpa dig att undersöka dina möjligheter att flytta hem ditt pensionskapital till Sverige!

Max Matthiessens Foreign Pension Chef Ahmed Ben Moussa har en gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder med att flytta utländska tjänstepensioner till Sverige. I teamet ingår även Julia Altsjö som har flera års erfarenhet av Foreign Pensions.

Kontakta oss gärna om du har frågor om utländska pensioner eller vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med för att samla ditt utländska tjänstepensionskapital i Sverige. Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig.

Välkommen som Foreign Pensions-kund hos oss

Har du tjänstepensionskapital i utlandet som du vill flytta hem till Sverige? Välj den enkla vägen. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Copyright © Max Matthiessen. Integritetspolicy >>